Reparatie drones

Is uw drone kapot of heeft het een defect? Geen probleem! Trendtrading repareert snel en vakkundig alle Trendtrading drones. Ons team is gespecialiseerd in reparaties van drones en drone-gerelateerde producten. Trendtrading is geautoriseerd om reparaties uit te voeren aan drones of accessoires. Dit houdt in dat de fabrieksgarantie behouden wordt, wanneer wij uw drone hebben opengemaakt voor reparatie. Als u zelf of een ander bedrijf de reparatie laat uitvoeren. Vervalt direct de garantie.

Waterschade

Toestellen met enige vorm van waterschade kunnen wij helaas NIET in behandeling nemen. Waterschade bij elektronica betekent helaas dat deze niet meer betrouwbaar geacht kan worden. De enige optie zou zijn om alle elektronische onderdelen vervangen. Dit betekent in de praktijk dat een toestel met waterschade automatisch total loss is, omdat de kosten hiervan hoger zijn dan de aanschaf van een nieuw toestel. Als u toch een toestel met waterschade aanmeld/opstuurt, zullen wij hier bij het onderzoek achter komen en het toestel ongerepareerd tegen onderzoekskosten retour sturen. De onderzoekskosten bedragen €50,-

Als wij de reparatie kunnen uitvoeren worden er geen onderzoekskosten gerekend.

Aanmeldprocedure

  1. Meld uw reparatie aan via het formulier hieronder. U ontvangt daarna automatisch een bevestigingsmail. 
  2. Vervolgens kunt u de reparatie met vermelding van uw gegevens opsturen. Zie onderstaand adres.
    U ontvangt een mail ter bevestiging van inname.
  3. Trendtrading zal uw drone of ander product uitgebreid onderzoeken.
  4. Zodra ons team het probleem of defect heeft gevonden, zal onze gecertificeerde technicus u een offerte toesturen met bijhorende informatie.
  5. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaat Trendtrading  aan de slag met de reparatie en zorgen wij ervoor dat uw drone snel weer in uitstekende staat verkeert.
  6. Vervolgens sturen wij de drone weer naar u retour..

Wij voeren reparaties uit aan alle Trendtrading drones. Wilt u een drone van een ander merk laten repareren? Neem dan contact met ons op via 085 047 0319 om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee hoe wij uw toestel of apparatuur toch kunnen repareren. Reparatie formulier